2014/08/06

Anaheim Packing District


Situat en el cor d’Anaheim, a tocar del downtown, hi ha l’Anaheim Packing House (1919) i el Packard Building (1925), dos edificis històrics que, juntament amb el farmers park que els connecta, formen l’Anaheim Packing District, una de les zones més vibrants i actives d’Orange County.


L’Anaheim Packing House és una de les poques fàbriques d’embalatge del comptat de les quals encara se’n conserva l’edifici. Forma part de l’era agrícola d’Orange County, de quan les grans extensions de cases unifamiliars eren camps de taronges. En ella s’hi netejaven, etiquetaven i empaquetaven caixes i caixes de cítrics, que després eren carregades en trens i transportades arreu del país.


Ara fa un parell de mesos, l’Anaheim Packing House va obrir les seves portes totalment restaurada i convertida en un recinte de restaurants, botigues i cafès molt hipsters. Tots els comerços es reparteixen pels laterals de l’edifici, deixant un espai obert en la part central que conecta les dues plantes. Cada cap de setmana fan Farmers Market al parc, música en directe i ioga a l’aire lliure.


L’oferta gastronòmica és molt variada: des d’un restaurant Indi, fins a una creperia, o un japonès; passant per una botiga d’espècies, una carnisseria (sí, una carnisseria!), i fins i tot un bar secret amagat darrere d’una paret. L’encarregat de la restauració d’aquest edifici és el propietari dels alterna-malls The Lab-Anti Mall i el The Camp, a Costa Mesa, dels quals us n’hem parlat prèviament al blog i que recomanem visitar si encara no hi heu estat. Tots ells respiren un aire modern, alternatiu, i diferent de la resta de centres comercials de la zona. No sé massa bé el perquè però he de reconèixer que tinc una debilitat per aquests llocs. M’hi passaria hores passejant-hi, fent fotografies i tastant tot el menjar que hi venen.


El primer cop que hi vam anar, vam dinar un entrepà de Serrano, manxego i codony al Black Sheep, un petit restaurant que també té botiga de formatges al downtown d’Anaheim i al The OC MIX-SOCO mall de Costa Mesa. Molt recomanable! Sobretot pels amants del pernil. Va ser fer la primera mossegada, notar el gust del pernil i ser transportada directament a casa en qüestió de segons.


Si viviu per la zona o esteu de visita per Orange County, l'Anaheim Packing House és el lloc perfecte per anar a dinar i fer un cafè o un gelat!

1 comentari: