2015/12/07

Descobrint Sedona: 6 visites imprescindibles


Sedona és una petita ciutat d’Arizona, situada a mig camí entre Phoenix i el Grand Canyon. El tret més característic d’aquesta ciutat és que està envoltada de muntanyes de pedra vermella que li aporten una bellesa única. És una destinació molt popular entre excursionistes i escaladors, però també entre la comunitat artística, així com per tots aquells que desitgen fer una retirada espiritual i experimentar el poder dels vòrtexs, com veureu a continuació.


En el post d’avui us proposem un parell d’excursions pels voltants de Sedona i una visita a les nombroses botigues New Age i galeries d’art de la ciutat.

DEVIL’S BRIDGE TRAIL
El dia comença visitant el Devil’s Bridge (Pont del Diable), un arc de pedra arenisca natural. El camí és força pla fins a la part final, on hi ha una pujada d’uns 400 peus d’altura. L’excursió és d’una hora i mitja aproximadament (3 km) i les vistes des de dalt de l’arc són increïbles.

La minúscula taca que senyala la fletxa és un escalador

Un cop a dalt, aquells que no tenen por a les altures poden caminar fins a la part central de l’arc. La sensació al mirar avall és molt heavy!CATHEDRAL ROCK
Cathedral Rock és un famós punt de referència en l’horitzó de Sedona, i un dels llocs més fotografiats d’Arizona. Aquesta roca en forma de catedral es troba al Coconino National Forest i la vam poder fotografiar des del centre de Sedona.


BELL ROCK & COURTHOUSE BUTTE
Bell Rock queda a uns 15 min en cotxe al sud de Sedona i és la segona excursió de la qual us volíem parlar. És un dels hikes més populars de Sedona perquè aquí es troba un dels vòrtexs més coneguts de la regió.


Un vòrtex és un apèndix rocós al cim del qual la gent simplement es tomba i es relaxa. Hi ha gent que assegura sentir una energia molt potent que els permet relaxar-se i deixar la ment en blanc. És un acte molt íntim i s’ha de mantenir una ment oberta per tal de poder sentir alguna cosa. Tot i que nosaltres no vam notar res d’especial, és un lloc realment sensacional, amb unes vistes molt boniques que recomanem visitar. Just al costat d’aquesta muntanya es troba la Courthouse Butte la qual vam poder observar des de dalt de tot de Bell Rock.


CHAPEL OF THE HOLY CROSS
A uns 3 km de la ciutat, de camí cap a la Bell Rock, es troba aquesta curiosa església dels anys 50 encastada a la roca. El disseny arquitectònic d’aquest edifici és força interessant, així que us recomanem fer-hi una visita ràpida.


THE AMITABHA STUPA PARK
L’Amitabha és un recinte sagrat situat als afores de Sedona per a l’oració, meditació, la curació i l’experiència de la pau. Al mig d’aquest parc, hi ha un stupa molt gran.


Jo, que fins aleshores no tenia ni idea de què era un Stupa, vaig descobrir que es tracta d’una forma antiga d’arquitectura sagrada, que es remunta a l’època de Buda, fa 2600 anys. Aquesta figura es considera la presència viva de Buda, i el seu propòsit és el d’aportar benefici per a tots els éssers vius.


BOTIGUES NEW AGE I GALERIES D’ART A SEDONA
Una de les coses que més ens va cridar l’atenció de Sedona van ser el gran nombre de botigues new age que hi arriben a haver. En elles hi pots trobar llibres esotèrics, música per a meditar, lectors de mans o fins i tot s’ofereixen tours guiats d’observació d’ovnis.

El centre comercial Tlaquepaque està ple de botigues d'artesania indígena

3 comentaris: