2017/03/07

Joshua Tree National Park en 2 dies - què fer, on menjar, on dormir


Joshua Tree National Park és un dels parcs que es troben més a prop de casa nostra, Orange County. En el post d'avui us proposem un pla de cap de setmana que us permetrà explorar el parc i els seus voltants.


TOP 5 LLOCS A VISITAR A DINS EL PARC

Skull Rock
Una de les zones més rocoses del parc on es troba la famosa roca amb forma de calavera. Es pot caminar una mica pels voltants.


Keys View
Bon lloc per fer fotos del sunset.


Cholla Cactus Garden
Un dels meus llocs preferits.

Barker Dam
Excursió d'1 hora pel voltant d'una presa. Si tens sort i ha plogut quan la visiteu, la veureu força plena.


Lost Horse Mine
Excursió d'1-2 hores fins a una mina d'or i plata que va estar activa entre el 1894 i el 1931.


COSES A FER A FORA DEL PARC

Pioneertown
Set de pel·lícula construït l'any 1940. Algun dels edificis més macos són el banc, la presó, el saloon, i la barberia.


Noah Purifoy Outdoor Desert Art Museum
Museu a l'aire lliure amb desenes de grans i petites escultures construïdes amb materials reciclats per l'artista Noah Purifoy. Recorda una mica a Slab City (veure post aquí).


Rhythm of Life, Yucca Mesa
Escultura de 50 metres quadrats que es pot veure des de la intersecció d'Old Woman Springs Road (SR 247) amb Aberdeen, a unes 5 milles de Yucca Valley.


ON MENJAR

Cafe Frontier, Yucca Valley | Esmorzar o dinar
Cafeteria molt maca on fan entrepans i amanides. Els caps de setmana hi ha música en directe. Serveixen cafè de la Joshua Tree Coffee Co.


Pappy and Harriet's, Pioneertown | Sopar
Restaurant de cuina Tex-Mex amb música en directe. Cal reservar amb molta antelació, però hi ha zona de "first come, first serve" disponible. L'estona d'espera acostuma a ser d'una hora i mitja una vegada anoten el teu nom a la llista. Mentre espereu, doneu una ullada als escenaris de pel·lícules d'Oest a Pioneertown, que es troba al costat del restaurant.


ON DORMIR

Airbnb és la nostra opció preferida, però també es pot acampar a dins el parc.

3 comentaris:

  1. Des modèles comme la référence «Batman». 116710BLNR et la nouvelle référence «Pepsi». 126710BLRO (il y avait un cadran Pepsi existant,replique panerai mais uniquement disponible en or blanc avant cette année) ont tour à tour été la montre «it» du moment, les acheteurs payant des milliers au-dessus du prix de détail.replique omega Au moment de l'écriture en 2018, le modèle Rolex GMT Master II Pepsi se vendait presque le double du PDSF de 9250 $ (il sera intéressant de voir comment cela vieillit dans un an et plus). La lunette noire et le «Batman» coûtent tous les deux environ 8 500 $ - bien que le modèle à lunette entièrement noire replique IWC puisse être trouvé pour une remise sur le marché de l'occasion.

    ResponSuprimeix
  2. And then, there are the gold models and the underrated new two-tone Rolex GMT Master II ‘Root Beer’ ref.replica watches uk 126711CHNR which is just under $15,000. I have a feeling this model will age well once the novelty of colored ceramic gets old and the replica watches production technology is cheap enough to produce.

    ResponSuprimeix
  3. En cualquier caso, el Rolex GMT Master II es un ícono y es probable que si escuchas la frase "GMT" este reloj sea una de las primeras cosas que se te ocurran.replicas de relojes Aquí, se nos ocurrió una lista de 10 alternativas de marcas "pares" como Omega y Breitling, así como ofertas más asequibles de GMT. Un reloj GMT exitoso no necesita verse como un Rolex bicolor como el Pepsi o la Coca-Cola.replicas relojes Algunos relojes en esta lista comparten esa estética, otros no.

    ResponSuprimeix