2014/02/16

Coffee Places in OC: Portola Coffee Lab | The OC Mix-SOCO, Costa Mesa


Qui diu que a California no es poden trobar bones cafeteries i xarcuteries? El 2014 està essent un any de molts descobriments restaurantils i cafeterils. Deixant de banda els típics Starbucks i Peet’s Coffee, avui us volem parlar d’una cafeteria molt interessant: el Portola Coffee Lab, que com bé diu el seu nom, no és una altra cosa que un laboratori de cafè. Aquesta cafeteria és l’única de les que us parlarem que ja coneixíem des de fa temps, però encara no havíem tingut l’oportunitat de poder-la compartir amb vosaltres. Properament us ensenyarem els nous llocs que hem descobert aquest any! 


Aquest laboratori de cafè es troba al The OC Mix-SOCO de Costa Mesa, un mall molt hipster ple de botigues de decoració, galeries d’art i menjar gourmet. Una altra botiga que ens agrada molt d’aquest centre comercial és la de formatges i embotits, The Cellar Cheese Shop. Botigues com aquesta costen molt de trobar aquí als Estats Units, i quan en trobes una que a sobre té pernil i formatge importat de la nostra terra, encara t’agraden més!


Des dels mostradors del Portola Coffee pots veure tot el procés d’elaboració del cafè que t’has demanat. Els seus baristas, tots amb bata blanca, te’l preparen com si d’una poció màgica es tractés. El Portola va néixer de la passió que el seu fundador, Jeff Duggan, tenia per rostir grans de cafè. Tot va començar quan es va enamorar del cafè durant els seus anys d’estudiant de química. Després d'anys fent-ho pels amics i la família, acabà convertint el seu hobby en negoci. Vindria a ser com si en Gale de Breaking Bad s’hagués adonat del gran potencial que la seva màquina de cafè i el seu cafè tenien, i hagués decidit seguir per aquesta via, en comptes de la metamfetamina. El meu preferit: el cappuccino.

4 comentaris: