2017/09/27

Museum of Ice Cream, Los Angeles: Un museu fet per l'Instagram


He de reconèixer que em va sorprendre molt saber que a Los Angeles obrien un museu dedicat al gelat. Com seria? Què hi exhibirien? Aquests americans fan museus de qualsevol cosa, vaig pensar.


Només havia d’estar obert un parell de mesos, però com sempre passa en aquestes contrades, es va acabar ampliant el període per la seva popularitat. A nosaltres ens va fer gràcia, i vam decidir anar a donar-hi un cop d’ull.


El Museu of Ice Cream es troba en un edifici de color rosa xiclet de l’Arts District, al downtown de LA. La visita es fa en grups reduïts d’unes 10 persones i es va passant per diverses habitacions, cada una d’elles decorada d’una temàtica diferent.


A cada habitació pots tastar gelats i experimentar amb diferents textures (mochis, gominoles, gelat de massa de galeta...) mentre camines entre escultures. Els escenaris semblen fets expressament per ser compartits a Instagram. Des de cortines de plàtans, fins a una piscina de sprinkles de colors, passant per un jardí de menta o un gronxador en forma d'ice cream sandwitch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada