2011/09/14

Què ha passat avui a 9,554 km?

Avui al matí, de camí cap a la uni hem vist un arbre amb papers de vàter lligats a les branques, i en Jim ens ha explicat que és una broma que els nens del veïnat acostumen a fer. La broma és divertida fins el dia en què t'han posat el paper resulta que es posa a ploure i es comença a desfer tot... :)

Veieu les tires de paper penjant dels arbres?

També hem anat al banc a fer-nos un compte corrent, i ens hi hem estat unes dues hores aprox! Hi ha oficines al campus, així que tots els tràmits els pots fer allà.


Jo i l'Anteater, la mascota de la UCI!


Després d’això hem seguit amb la nostra recerca de pis pels voltants del campus. Ens hem recorregut caminant gairebé totes les comunitats però de moment no hi ha hagut sort. La gran majoria de comunitats tenen tots els apartaments plens i no poden oferir-nos lloc. N’hem trobat una que tenia un pis disponible però el preu és tan alt que ens ho estem pensant... l’apartament és maco, la zona és propera al campus però no està moblat i s’han de pagar algunes despeses a part, com la llum, gas, aigua, internet... a canvi, això sí, t’ofereixen 7 piscines, spas, gimnàs, zones comunes amb ordinadors i internet gratis... però jo només vull una casa!


Després de dinar hem anat a comprar-nos un mòbil americà per poder comunicar-nos amb la gent d’aquí.


A partir de les cinc o sis de la tarda tot es torna diferent i més divertit. En Jim i en Jamie ens han vingut a recollir per tornar a casa. Hem estat una estona xerrant, hem conegut un veïnet seu que té sis anys i cap a quarts de vuit hem anat a sopar!


Avui ens han portat a “The Crab Cooker”, una marisqueria súper maca on fan un peix boníssim! Ens han recomanant un plat que era un “pincho” amb gambes, ceba, i un tipus de peix que no sé ara mateix el nom perquè no recordo el nom en anglès però estava súper bo! Estava cuinat a la planxa. D’acompanyament hem menjat amanida de cabdell (cole slaw) i com un puré de patata molt bo. El més curiós d’aquest restaurant és que pots escriure postals i ells te les envien gratuïtament!! És un lloc realment maco, que estarem encantats de portar-vos-hi quan vingueu a veure’ns!

El plat que hem menjat!
La foto no és meva; la meva ha quedat massa fosca.

Avui estem realment cansats! Hem caminant molt! Per acabar bé el dia, en Jamie ha preparat gelat de xocolata barrejat amb xocolata negra desfeta i crackers, i ens ho hem menjat tot mantenint una interessant conversa amb ells. Ens expliquen un munt de coses interessants de diferents llocs d’aquí, recomanacions, i curiositats que ens ajuden a conèixer-ho tot millor.

Esperem tenir més sort demà en la cerca de la casa!

Una forta abrçada!

3 comentaris: