2013/03/27

The Crab Cooker, Newport Beach


Si mai visiteu Southern California, sou amants del peix i el marisc, i passeu un dia a Newport Beach, The Crab Cooker és el restaurant que no us podeu perdre.The Crab Cooker es troba a Balboa Peninsula, Newport Beach, des de 1951. L’exterior de l’edifici, de color vermell amb tendals de ratlles blanques i verdes, i un cartell en forma de peix que diu “No miris aquí dalt”, fan que no passi desapercebut.


Quadres d’artistes famosos, canelobres de teatre, paelles i pots, una sirena o un tauró gegant, personalitzen l'interior de l'establient. L’ambient és molt casual i informal, i tot i que el preu no és massa barat, es menja  en plats de paper i es beu en gots de plàstic. La qualitat del peix, però, és excepcional.


Per a passar l’estona abans no et serveixen, es poden escriure postals que el mateix restaurant s’encarrega d’enviar arreu del món de franc. Algú de vosaltres ara deu estar rient mentre llegeix això. Diria que n’haurem enviat unes vuit o deu amb totes les vegades que hi hem anat.


La política d’aquest restaurant és la de first come, first served, així que no s’accepten reserves. Bob Roubian, el propietari del restaurant, va ser portada de diaris quan després de rebre una trucada del personal del President Richard Nixon per a reservar taula per sopar, va dir que no, que el president s’hauria d’esperar com la resta de persones que també volien sopar aquell dia. La seva paraula era ferma i qualsevol president rebria el mateix tracte, va dir. 


Les especialitats de la casa són el clam chowder (sopa de peix), les ostres, les broquetes de vieires, el cranc i el còctel de gambes.


Aquest vídeo, extret del web foodtube.net, us ensenya més detalladament com és l'interior d'aquest restaurant.

3 comentaris: