2014/01/01

Mono, June & Mammoth Lakes - Sierra Nevada Road Trip (2/5)

La segona part del nostre road trip per Sierra Nevada inclou tres llacs. Voleu veure el fred que vam passar? Seguiu llegint.


El llac Mono és un llac alcalí i hipersalí situat al Comtat de Mono a Califòrnia. A la part nord del llac, en els turons de Bodie, hi ha laves de 8 a 28 milions d’anys d’antiguitat. Fruit de la seva activitat volcànica es van formar dos cràters, un dels quals apareix a la fotografia de més avall (al mig de l'aigua).

Es creu que el llac Mono es va formar fa uns 760.000 anys i probablement era un llac més gran que cobria una gran part dels estats de Nevada i Utah. Podria ser un dels llacs més antics de Nord-amèrica. Al no tenir sortida a l'oceà hi ha una gran acumulació de sals que n’eleven el pH.Seguint la ruta per la US-395 vam aturar-nos al Gull Lake, un dels llacs que forma part de conjunt de llacs del June Lake Loop. Gull Lake és el més petit de tots ells. La zona està plena de cottages a on la gent hi va a passar les vacances. Una de les activitats més populars és la pesca de truites.El darrer llac que vam visitar va ser a Mammoth. Estava gairebé tot gelat. Mammoth és una de les destinacions d’hivern preferides per molts nord-americans, i el ressort d’esquí més gran de Califòrnia. És caracteritza per ser una zona d’abundants nevades, en comparació amb altres pics de la Eastern Sierra, degut a la seva ubicació.8 comentaris: