2015/05/25

Escenaris de pel·lícues: Els hotels de Pretty Woman

Estrenem una nova secció al blog en la que compartim escenaris de pel·lícules de cinema. I per començar, us ensenyem els hotels de Pretty Woman (1990).

HOTEL LAS PALMAS, HOLLYWOOD
1738 N Las Palmas Ave, Hollywood, CA 90028


De tots els llocs on aquest hotel podia estar, mai hagués imaginat que es trobés a tocar de Hollywood Boulevard, el decadent carrer de les estrelles o mundialment conegut com a passeig de la fama. L’hotel Las Palmas és un hotelet petit, similar a qualsevol motel de carretera d’aquesta zona dels EEUU, a on es pot dormir per uns $40 la nit.

Font: Blue Ray

Aquells que heu vist la peli, segur que recordareu el moment en què en Richard Gere s’enfila per l’escala d’emergència de l’edifici i li porta roses a la Julia Roberts. Us deixem amb un tall d’aquest moment.


BEVERLY WILSHIRE, BEVERLY HILLS
9500 Wilshire Blvd, Beverly Hills, CA 90212


De l’hotel Las Palmas, passem al luxós Beverly Whilshire de Beverly Hills, a on s’allotja en Richard Gere. En aquest hotel només es van filmar les escenes exteriors i el lobby. La resta d’escenes van ser filmades als estudis de Disney, a Burbank.

Font: Waymarking

El Beverly Whilshire es troba a baix de tot de Rodeo Drive, epicentre del luxe i la moda. Sens dubte dos móns diferents en una mateixa ciutat.


COM ARRIBAR-HI

1 comentari:

  1. No es de mis pelis preferides però m'han agradat molt les fotos.

    Salut!!!

    ResponElimina