2011/11/30

Dinar a casa d'en Pete Balsells

Fa unes setmanes vam anar a dinar a casa d’en Pete Balsells, amb motiu d’una recepció que fa anualment amb tots els becaris Balsells, familiars i amics.Coincidint amb la proximitat de Thanksgiving, vam menjar gall dindi i pastís de carabassa, entre d'altres coses, i després de dinar van convidar un grup de músics per entretenir tots/es els/les assistents. Per impossible que sembli vam estar tota la tarda ballant a ritme de rock, vals, swing i altres estils que vam anar aprenent amb l’ajuda de dos instructors.


He volgut parlar d’això al blog perquè m’agradaria convidar-vos a llegir la biografia del senyor Balsells, la qual trobo molt interessant. Us deixo l’enllaç al seu web, on també parla de les beques que ofereix cada any a estudiants, majoritàriament enginyers, graduats a Catalunya, que vulguin cursar un màster, doctorat o post-doctorat a la University of California, Irvine.

Alguns/es de vosaltres potser també recordareu el capítol d’Afers Exteriors on en Miquel Calçada visita en Pete Balsells a Califòrnia i l’entrevista. Aquí teniu l’enllaç al capítol. És el primer que apareix. Si després voleu seguir mirant-lo, veureu les platges de Santa Mònica! 

6 comentaris: