2012/06/24

Revetlla de Sant Joan

La coca de la Cynthia i el Ferran!

Tot i viure a 9554 km lluny de casa... a Califòrnia seguim celebrant les nostres tradicions. I la d’ahir no podia faltar! Una vintena de catalans, coca de recapte, carn a la brasa, pa torrat amb tomàquet i oli d’oliva, pernilet, i tres coques de Sant Joan delicioses! L’única cosa que ens va faltar van ser els petards!

Les coques de l'Anna!


Felicitats a tots els Joans!  

4 comentaris:

  1. així m'agrada que gaudiu i que us alimenteu bé

    ResponElimina
  2. Ohhh!!! Quines super coques!! Jo vaig llençar unes quantes "bombetes" a la vostra salut!! jajaja

    ResponElimina
  3. tot te molt bona pinta!!! i jo estant per aqui casi no vaig prendre coca!!! jajajaja jo vaig anar a fer la revetlla a la terrassa d'un amic. va ser super divertit! jejeje un beso!

    ResponElimina