2014/05/21

California Fauna: 17-Mile Drive Scenic RoadA la península de Monterey es troba la carretera escènica de 17 milles (27 km) que passa per Pebble Beach i Pacific Grove resseguint la costa. De camí a San Francisco des del sud, la 17-mile drive es pot agafar a Carmel fins a Pacific Grove. Aquesta península va ser descoberta pels exploradors espanyols l’any 1602 quan buscaven Monterey. En aquest tram, tots aquells que no siguin residents de la zona han de pagar un peatge de $8.50 per passar-hi; la Pacific Coast Highway queda una mica més a l’interior.  


Mentre es condueix per aquesta carretera, es poden anar fent aturades per veure la Bird Rock, un turonet enmig de l’aigua ple de d’ocells (a la part de dalt) i foques (als peus); o el Del Monte Forest of Monterey, un bosc de xiprers que es barregen amb les mansions i els camps de golf.


Durant l’estona que vam estar a la Bird Rock, vam veure multitud d’esquirols i alguns cérvols. Per la nostra sorpresa, no es van espantar gens al veure’ns. Estan molt acostumats a estar envoltats de gent i han desenvolupat un instint per detectar aliments increïble. N’hi ha alguns de molt obesos degut a la sobrealimentació de menjar que la gent els dóna. Si et veuen menjar venen de seguida als teus peus a demanar. La primera vegada que vam fer les 17 milles, n'hi va haver un que va intentar entrar al cotxe en veure que hi teníem fruits secs. És genial observar-los de molt a prop mentre roseguen un cacauet aguantant-lo molt fort amb les manetes.La meva preferida...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada