2014/05/07

Los Angeles: Fashion District & Flower DistrictSituat al nucli històric de Los Angeles es troba el Fashion Distric, una àrea als peus del downtown plena de botigues de venta al major i al menor.


Al bell mig d’aquest curiós districte hi ha el Santee Alley, que vindria a ser la cosa més propera que la West Coast té a un basar a l’aire lliure. Aquest carreró, situat entre Santee Street i Maple Avenue, des d’Olympic Boulevard fins a 12th Street, està ple de colors i contrastos i se’l coneix per oferir grans ofertes en roba, calçat, accessoris i perfums. Si mai decidiu visitar aquesta zona, no espereu trobar-hi grans dosis de glamur, però sí les últimes tendències en moda i complements a preu low-cost. 


Al costat del bullici de les botigues de roba i complements, hi ha una zona més tranquil·la i plena de magatzems i botigues de teles; i una mica més enllà, a Wall St. amb 8th St., hi ha el Flower district, a on es troba el mercat de les flors més gran dels Estats Units. Aquest districte té desenes de varietats de flors i plantes fresques. 


Si t’allunyes un parell de carrers d’aquest districte, la cosa canvia força i passa a convertint-se en una àrea més perillosa i decadent. Resulta molt interessant observar els canvis d’escenari que es produeixen d’un carrer a l’altre, observar-ne els edificis i imaginar com era la vida aquí a principis del segle XX. La ciutat de Los Angeles està invertint molts esforços en rehabilitar tota la zona del downtown per millorar-ne la seva reputació i portar-hi nous comerços, restaurants i hotels. Sembla que el canvi s’ha començat a notar des de fa un parell d’anys.


:::: Mapa del districte ::::


2 comentaris:

 1. Si no recordo malament el nostre hotel de LA esta a 5 min del Fashion District. Quines ganes d'anar ja!!!

  x

  ResponElimina
  Respostes
  1. Montse! Doncs està obert tots els dies de la setmana així que estareu distrets! :p

   Elimina