2014/06/24

Old Town Pasadena


Quan es tracta de passejar, a California es fa de forma molt diferent a la que estem acostumats a fer-ho per Barcelona o per qualsevol altra ciutat o poble d’Europa. Aquí es fa servir el cotxe per anar a tot arreu, i poques vegades es pot passejar per zones urbanes que no siguin centres comercials. 


Per això ens agraden tant ciutats com San Francisco, o alguns downtowns com el de la ciutat de la que avui us parlem: Pasadena. De tots els centres de ciutat que hem trepitjat des que som aquí, Old Town Pasadena és probablement un dels més bonics i dels que més ens agraden. Tens un llarg carrer per passejar, hi ha força ambient, i les terrasses dels restaurants estan plenes. 


Si visiteu el centre de Pasadena (E Colorado Blvd) notareu que és divideix en dues zones: l’Old Town i el Downtown. Les dues zones són annexes l’una a l’altra. L’Old Town seria el casc antic del downtown, i el que anomenen downtown és la part més nova. Nosaltres ens quedem amb el casc antic i els seus edificis de finals del segle XIX. A pocs carrers de l’Old Town hi ha el City Hall, un altre edifici que no us podeu perdre! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada