2014/07/01

Senyals de motelsUna de les coses que més m’agrada fotografiar i que encara mai havia compartit al blog són fotografies de senyals de motels, restaurants i cafeteries amb les que ens hem anat trobant al llarg dels nostres viatges. Comparteixo aquesta afició amb el meu pare, que en té una bona col·lecció de tots els pobles de la Route 66 que ha visitat amb la meva mare, i que molt aviat compartirem al blog. 


Fa gràcia imaginar-se tot allò que aquestes senyals hauran vist al llarg dels anys, i l’encant que el seu deteriorament té al quedar immortalitzat en una fotografia. Les d’avui són totes de Lone Pine i Bishop (Eastern Sierra). 

5 comentaris:

 1. Molt bonics per les seves diferents formes, colors i lluminosos a la nit.

  ResponElimina
 2. Francesc Vives10/7/14 7:52 a. m.

  Hola nois,

  Dient la veritat, fa molt de temps que no visito el vostre blog, tot i que ja us vaig dir que és molt interessant. Encara ho és i potser encara ho és més interessant, peró em falta veure tots els posts. Trigaria hores...

  Com esteu? Com va per allà? Encara sou al mateix pis o heu traslladat a un altre indret?

  Tinc bones noticies... I'm going to Denmark to study MSc Wind Energy at DTU. Hovewer, I'm a bit confused because it will be a new hard goal, so I have motivation to do that, but I am afraid of the MSc level. Maybe it will be very difficult, I don't know.

  I look forward to going there. Also I have met one from Girona who will do the same MSc, I think it will be easier :)

  I hope you are very well. See you,

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Francesc! Enhorabona amb lo de Dinamarca!! Segur que va molt bé. Nosaltres seguim al mateix lloc. Una abraçada!

   Elimina