2015/11/09

Sobrevolant la costa de San Diego en biplà


L’activitat que avui us proposem no la recomanem a persones amb vertigen, ja que avui us parlem de la nostra experiència volant en un biplà restaurat dels anys 20 de cabina oberta!


La nostra aventura comença al camp de vol de Montgomery Field, a prop de la Jolla. A bord del biplà hi anem el Lluís, jo i el pilot de qui no recordo el nom. Després de les instruccions pertinents, ens enlairem en direcció a la costa deixant el downtown de San Diego a mà esquerra.

Downtown San Diego de fons amb el pont que creua cap a Coronado Island

Durant aproximadament uns 40 minuts, es ressegueix la costa de San Diego passant per Mission Bay, La Jolla Shores, Torrey Pines i Del Mar. El pilot va al darrere i els passatgers al davant. En tot moment tens comunicació directa amb el pilot que et va explicant per on passes. En ser un avió de cabina oberta, el vol ofereix unes vistes espectaculars del paisatge. I a partir d'aquí ja només queda gaudir del viatge i fer moltes fotos!


Mission Beach
Molt a prop del camp de vol hi ha la platja de Mission Beach, comparada per molts com la Connie Island de la Costa Oest. És un bon lloc per anar-hi a passar la tarda, fer unes copes davant la platja o dinar en algun dels restaurants del passeig.


Es tracta d’una comunitat de San Diego situada entre l’oceà pacífic i Mission Bay. Ambient surfista, restaurants i bars amb vistes al mar. La major part d’activitats tenen lloc al costat de Belmont Park, un parc d’atraccions que em recorda al Tibidabo en miniatura.


Per més informació sobre els vols: San Diego Air Tours.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada