2015/11/24

The Last Bookstore, Los Angeles


Per aquells que busquen una visita alternativa per LA, us recomanem molt fortament visitar downtown Los Angeles. En aquesta zona s’amaga un tresor en forma de llibreria anomenada The Last Bookstore. En ella ens hi podríem passar hores i més hores remenant prestatgeries. Des que la vam descobrir, gràcies a uns bons amics, la incorporem a les rutes de tots aquells que ens visiten. Avui la volem compartir amb vosaltres. Si visiteu LA, no us la podeu perdre!


Després d’obrir les seves portes en un petit loft de la ciutat, The Last Bookstore es va traslladar a l’edifici actual i des de llavors no ha deixat de créixer. Avui dia dóna cabuda a milers de llibres, a més d'una botiga de discos, diverses botigues d’art i objectes handmade, i a una secció-laberint situada al segon pis dedicada exclusivament a llibres de segona mà que oscil·len entre $1-$5.


La llibreria en si impressiona pels seus alts sostres i les grans columnes de marbre que abans havien estat part d’un banc. A mesura que vas recorrent les diferents seccions vas descobrint detalls decoratius relacionats amb el món de la lectura i l'art. D'entre ells en destaquem dos: el túnel de llibres que et porta a la secció de llibres d'$1, i la immensa caixa forta on s’apilen els llibres de terror i misteri. Tots dos es troben al segon pis.


La trobareu a 
453 South Spring St, Los Angeles

1 comentari: