2016/01/07

15 coses a fer a Las Vegas


Las Vegas és una destinació molt popular per a tots aquells que visiten la Costa Oest dels EEUU. Per això, volem compartir la nostra llista de les 15 coses imprescindibles a fer a la ciutat del pecat. Amb un parell de dies les podeu fer totes!


1. Visitar els hotels temàtics de l'Strip. Els nostres preferits són l'Excalibur, el Luxor, el New York New York, el Bellagio, el Paris, el Caesars Palace i el Venetian.

Paris
Bellagio
Excalibur
Luxor

2. Veure un espectacle del Cirque du Soleil. Durant la nostra darrera estada a Las Vegas vam anar a veure Ka. Va ser increïble!


3. Anar a Fremont Street, la part antiga de Las Vegas, i provar les famoses Oreo fregides


4. Jugar a les màquines escurabutxaques i a la ruleta! El New York té aposta mínima de $10 a la ruleta en hora punta, de les més econòmiques que hi ha a l'Strip.


5. Veure l'espectacle de les fonts del Bellagio.


6. Anar de compres als outlets. N'hi ha un al sud de l'Strip i un al nord

7. Visitar la M&Ms Store i la seva paret gegant de caramels de xocolata!


8. Sortir de festa pels clubs nocturns. Us recomanem Omnia, al Caesars Palace. I ja que sou al Caesars, no us oblideu de passar per la Fontana di Trevi i llençar-hi una moneda.


9. Passejar pels jardins interiors del Bellagio. Canvien la decoració a cada estació. 


10. Passejar per la zona de canals de l'hotel Venetian.


11. Només pels més atrevits: casar-se en una capella a l'estil Elvis i Marilyn!


12. Anar a una pool party. Acostumen a estar obertes a partir del març-abril, però els DJ més famosos no hi punxen fins a principis de maig. Les tanquen cap a finals de setembre, principis d’octubre. 

13. Caminar pel Soho de Nova York, i si us agraden les atraccions, podeu pujar a la muntanya russa de l'Hotel New York New York.


14. Top secret: Observar les vistes de l'Strip des del pis més alt de l'Empire State, al New York New York de forma gratuïta. Els ascensors no estan vigilats (almenys durant les 3 vegades que hi hem pujat!). 


15. Fer-se una foto a la senyal de Las Vegas (primera foto del post). 

Extra: mantingueu els ulls ben oberts per no perdre-us cap dels personatges que es creuaran pel vostre costat durant la vostra estada a Las Vegas. No tenen desperdici!


Si teniu alguna recomanació addicional, deixeu-nos un comentari al final del post. Gràcies!

7 comentaris:

 1. Apunteu pujar dalt de l'Stratosphere a la posta de sol per la próxima! És la millor vista amb diferència! I per qui s'atraveixi provar les attractions de dalt, especialment el "Big Shot"! ;)

  Per bones vistes gratis el pis de dalt del Cosmopolitan és molt clau també! (crec que la torre sud és la que te finestres...).

  ResponSuprimeix
 2. Una experiencia ÚNICA!!!
  Petonets macos :)))

  ResponSuprimeix
 3. yo recomiendo visitar el neon museum! eso si.. un día que no haga 43 grados... jaja

  ResponSuprimeix