2016/02/03

Los Angeles: Silver Lake + Secret Stairs Music Box Loop

 
Silver Lake és un dels barris més hipsters de Los Angeles i també dels més “caminables”. Al llarg de Sunset Boulevard, un dels seus carrers principals, s’hi troben un gran nombre de botigues, cafeteries i restaurants que culminen a la Sunset Junction, el racó més popular d’aquest veïnat.
 
 
Encara que costi una mica de creure, Los Angeles en el seu dia va ser una ciutat connectada pel transport públic en forma de trolleys, autobusos i trens. Durant aquell temps es van construir escales que els veïns dels barris utilitzaven per anar d’un lloc a l’altre. Els nens les utilitzaven per anar de casa a l’escola, i les famílies per anar a fer la compra. Avui en dia, aquestes escales s'han convertit en petits racons que ofereixen un punt de vista únic de Los Angeles.
 

Fent una mica de recerca sobre el tema, vam descobrir aquesta pàgina que parla de les diverses escales secretes que hi ha a la ciutat. Com que volíem passar el dia a Silver Lake, vam decidir anar a veure les escales d'aquest barri, que porten el nom de Music Box Loop
 
MUSIC BOX LOOP
Duració: 55 minuts
Distància: 4 km 
Escales: 705
 
 
Vam començar la caminada a Sunset Boulevard amb Parkman Avenue, des d'on es pot observar una de les sirenes de la guerra freda que encara queden a la ciutat. D’aquí vam enfilar-nos pels carrers de Silver Lake (entre Vendome Street i Descanso Drive), passant per les escales on els comediants Laurel i Hardy van carregar el pesat piano del curt The Music Box,  guanyador d’un Oscar l’any 1932 (d'aquí el nom).
 
Us deixem el link de l’itinerari complet aquí.
 

2 comentaris:

  1. Abbiamo scritto una tonnellata sulle specifiche del Black Bay GMT,repliche rolex ma il movimento interno MT5652 eccelle con una riserva di carica di 70 ore e lancetta delle ore saltanti per una facile regolazione e praticità, specialmente durante i viaggi.rolex replica Tudor ha mantenuto elegantemente la sua lunetta in alluminio molto silenziosa avendo una finitura opaca bordeaux e blu perché è una solida preferenza che molti avrebbero avuto sulla lunetta Pepsi di Rolex,repliche orologi che ho sentito in molte occasioni descritto come troppo lucido.

    ResponSuprimeix
  2. C'est certainement l'une des montres «it» en 2018, mais la Tudor Black Bay GMT est sans aucun doute une montre digne d'éloges,rolex pas cher même par des gens comme moi qui souhaitent que Tudor élargisse un peu plus leurs horizons (nouvelle Heritage Chrono, s'il vous plaît).replique rolex Au prix de 3 900 $, il n'y a pas grand-chose à détester ici.

    ResponSuprimeix