2016/02/10

The Broad Museum: 5 consells per optimitzar la vostra visita

 
Obert des de fa pocs mesos, The Broad és un nou museu d’art contemporani situat a downtown Los Angeles fundat pel matrimoni filantrop Eli i Edythe Broad. El museu conté unes 2.000 peces, entre les quals destaca l'art de postguerra i contemporani, que es distribueixen en dues plantes d’un increïble edifici que no passa gens desapercebut. I si a més es troba just al costat del Walt Disney Concert Hall, encara menys.
 
 
Per tal d’aprofitar la visita al màxim, aquí teniu les nostres 5 recomanacions:

1. Reserva la teva entrada amb antel·lació. El museu és totalment gratuït i a causa de la seva popularitat us desaconsellem anar-hi sense reserva perquè haureu de fer cua i possiblement tornar a casa sense visitar-lo. En els propers cinc mesos no hi ha ni un sol cap de setmana lliure. Intenteu no reservar la vostra visita per més tard de les 11.00 h del matí, ja que podeu córrer el risc de quedar-vos sense poder visitar la Infinity Mirrored Room (i val molt la pena!). En el punt #3 us expliquem perquè. Feu click aquí per fer la reserva.
 

2. Aparcament. El pàrquing del museu costa $12 tot el dia els caps de setmana, però es poden trobar opcions més econòmiques molt a prop del museu. Us aconsellem deixar-lo en un pàrquing descobert entre S. Broadway i S Hill St. pujant per W 2nd St. Costa $6 tot el dia.  


El Anatsui, Red Block
 
3. Només entrar, aneu directes a reservar hora per la Infinity Mirrored Room. Aquesta habitació, dissenyada per l’artista Yayoi Kusama, és increïblement espectacular i la llista d’espera per entrar acostuma a ser molt llarga! L’estona d’espera el dia que hi vam anar, va ser d’unes 6 hores aproximadament. La gent que va entrar al museu passades les 11:30 h ja no va poder aconseguir hora per entrar. La nostra visita va començar a les 11.30 h i vam sortir del The Broad cap a les 13.00 h. Per fer temps fins a la tarda podeu visitar el downtown, el Theater District o descobrir racons amagats de la Last Bookstore. Quan s’aproximi l'hora de la vostra visita a la Infinity Room, us enviaran un missatge avisant-vos que ja hi podeu anar. Un cop a dins l'habitació només podreu estar-hi 45 segons. No els desaprofiteu!


Yayoi Kusama, Infinity Mirrored Room - The Souls of Millions of Light Years Away
 
4. Descarrega’t l’app del museu per escoltar els àudios de les obres d’art. 
 
 
5. Comenceu per la part de dalt del museu i acabeu la visita a la primera planta. Al pujar a dalt de tot a través de l’escala mecànica, us trobareu al mig de la planta amb galeries a tots els voltants. Les col·leccions estan ordenades per artistes i l’àudio-guia que trobareu a l’app us anirà guiant per l’espai. 
 
Robert Therrien, Under the Table

Jeff Koons, Rabbit & Balloon Dog
Jeff Koons, Michael Jackson and Bubbles
Julie Mehretu, Cairo
Jeff Koons, Tulips
 
Takashi Murakami, Dob in the Strange Forest

El The Broad és un museu petit, mooolt interessant i ràpid de visitar. Ens hem deixat desenes de fotos per compartir, però esperem que aquesta petita mostra us animi a visitar-lo aviat!

Una sala/obra que ens va fascinar però que no vaig fotografiar va ser The Visitors, de Ragnar Kjartansson. No us la podeu perdre!

4 comentaris: