2013/05/08

Hikes in Utah: Angels Landing, Zion National Park


Com dèiem en l’anterior post, la segona nit de la nostra excursió a Utah la vam passar a les portes del Zion National Park. Les cabanyes d’aquest ranxo ens van allotjar per unes hores! Diria que deu ser un dels llocs més bonics i acollidors a on hem dormit mai! A part de les casetes de fusta, l’única cosa que t’envolta són prats, búfals, cavalls, ponis i ànecs. El Zion Mountain Ranch és sens dubte un lloc molt recomanable si visiteu aquest parc nacional.


El hike del que us volem parlar en aquest post és l’Angels Landing. Aquesta excursió està classificada entre els hikes de més dificultat del parc, però també és dels més espectaculars que s’hi poden fer. No recomanable si es té vertigen; gran part de l’excursió deixa al descobert zones de molt desnivell.


L’excursió dura gairebé unes quatre hores i l’itinerari recorregut és de 5 milles (uns 8 km). Els darrers 800 metres abans d’arribar al cim s’ha de recórrer una aresta molt escarpada i estreta en la que t’has d’ajudar amb cadenes per no caure. Una vegada s’arriba al cim es pot observar una vista espectacular del canó.


Feu click aquí si voleu veure més detalls del hike.

1 comentari: