2013/05/06

Hikes in Utah: Bryce Canyon National Park


Per segon any consecutiu hem rebut l’esperada visita de l’Anna, L’Esther i l’Helena! Amb elles hem visitat diferents indrets de California i Utah. Un dels caps de setmana que van ser aquí vam decidir agafar les maletes i marxar fins a l’Estat de Utah per visitar dos parcs nacionals: Bryce Canyon i Zion National Park. Tot i que el Lluís ja hi havia estat (veure post), jo encara no havia tingut l’oportunitat de visitar-los, i la veritat és que tot i les vuit hores de trajecte en cotxe que ens separen d’aquests parcs, va valdre molt la pena anar-hi a passar un parell de dies.


Tot i que el seu nom ens faci pensar que estem en un canó, Bryce és un gran amfiteatre format per l’erosió. Les seves estructures geològiques, anomenades hoodoos, s’han anat format per l’erosió causada pel vent, l’aigua i el gel. Les roques vermelles, taronges i blanques recreen un joc de colors espectaculars.


L’excursió que vam fer va durar unes dues hores en les que vam recórrer la zona central de l’amfiteatre. Vam començar a Rim Trail (punt A del mapa), i vam anar seguint passant per Sunset Point (B), Navajo Loop Trail (C), Queens Garden Trail (D), i Sunrise Point (E). Aquesta excursió ens va permetre endinsar-nos en aquest gran bosc de curioses formacions.
Si mai considereu fer aquest road trip des de California... us aconsellem visitar Bryce primer, que queda una mica més lluny, i dormir a mig camí entre els dos parcs, per visitar Zion el dia següent. Nosaltres vam fer nit en una preciosa cabana del Zion Mountain Ranch. Més detalls en el proper post!

2 comentaris:

  1. Bryce Canyon es un dels parcs k mes m'han impressionat pels seus colors vermellosos i l'espectacularitat de les seves formacions rocoses.

    ResponSuprimeix
  2. Mare meva, quina passadaaa!!! he de passar les fotos ràpid perquè em fa massa enveja!! jajajajaj!!

    Quins llocs tan macos vau veure...

    Un petó, guapa!

    ResponSuprimeix