2015/10/21

Downtown Los Angeles: Grand Central Market


Per aquells que esteu de visita per Los Angeles o esteu planificant fer-ne una molt aviat, us proposem anar a dinar a un dels mercats més hispters de la ciutat: el Grand Central Market


El Grand Central Market, que va ser inaugurat l’any 1917 i està en funcionament des de llavors, es troba al downtown de Los Angeles, al bell mig del Broadway Theatre District. Només travessar els arcs de l’entrada, t’endinses en una barreja d’olors que et fan començar a tenir molta gana, si encara no en tenies. La varietat d’opcions és inacabable: tacos, noodles, pastissos, gelats, entrepans, shushi, hamburgueses, ostres... i l’oferta gastronòmica no para de créixer, així com també ho fa la seva popularitat. 


A banda dels restaurants, també hi ha estands de fruites i verdures (les més econòmiques que he comprat mai a Los Angeles/Orange County!), una floristeria, una carnisseria i una botiga d’espècies super xula, entre moltes altres. 


Passejar per aquest mercat és no deixar de mirar a banda i banda intentant no perdre’t ni un detall de tot el que està passant. Els colors, les olors, el soroll dels venedors cridant d’una punta a l’altra, fan d’aquest mercat una destinació que no es pot passar per alt si esteu de visita a Los Angeles. 

Cap comentari:

Publica un comentari