2015/10/21

Los Angeles: Grand Central Market


Per aquells que esteu de visita per Los Angeles o esteu planificant fer-ne una molt aviat, us proposem anar a dinar a un dels mercats més hispters de la ciutat: el Grand Central Market


El Grand Central Market, que va ser inaugurat l’any 1917 i està en funcionament des de llavors, es troba al downtown de Los Angeles, al bell mig del Broadway Theatre District. Només travessar els arcs de l’entrada, t’endinses en una barreja d’olors que et fan començar a tenir molta gana, si encara no en tenies. La varietat d’opcions és inacabable: tacos, noodles, pastissos, gelats, entrepans, shushi, hamburgueses, ostres... i l’oferta gastronòmica no para de créixer, així com també ho fa la seva popularitat. 


A banda dels restaurants, també hi ha estands de fruites i verdures (les més econòmiques que he comprat mai a Los Angeles/Orange County!), una floristeria, una carnisseria i una botiga d’espècies super xula, entre moltes altres. 


Passejar per aquest mercat és no deixar de mirar a banda i banda intentant no perdre’t ni un detall de tot el que està passant. Els colors, les olors, el soroll dels venedors cridant d’una punta a l’altra, fan d’aquest mercat una destinació que no es pot passar per alt si esteu de visita a Los Angeles. 


I si teniu ganes d'aprofitar el dia, aquí us proposem 5 visites molt a prop del Grand Central Market:

1. Angels Flight
Fa 100 anys, Broadway era el principal centre comercial i d’entreteniment de la ciutat. A on avui hi ha gratacels, abans hi havia mansions victorianes ocupades per rics comerciants que anaven a fer la compra al Grand Central Market. Per anar de casa seva al mercat, agafaven el petit tramvia anomenat Angels Flight que els baixava fins al carrer Hill, a on es troba un dels accessos. 


2. Edificis del Downtown. Sentiu-vos petits al voltant dels gratacels d'aquest districte.
3. Broadway Theater District. Visiteu els antics teatres del carrer Broadway.


4. Fashion District. Per comprar roba a bon preu.
5. Little Tokyo. Endinseu-vos de ple en la cultura japonesa.
Fes click als enllaços per llegir els posts. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada