2015/10/12

Death Valley National Park

El Death Valley va ser el primer parc nacional que vam visitar quan vam traslladar-nos a viure a California. Tres anys i mig després, hi vam tornar amb uns amics. En el post d'avui compartim alguns dels llocs més rellevants de la visita. Com en la primera vegada, també hi vam passar un dia i vam visitar la part sud del parc.


El més recomanable és fer nit a Shoshone, un poblet de molt pocs habitants situat a l’entrada sud del Death Valley. Si arribeu abans de les 9 de la nit, us recomanem anar a sopar al Saloon "Crowbar Cafe & Saloon" que hi ha a l’altre costat de la carretera, just davant del motel Shoshone Inn, l’únic motel del poble (no té pèrdua). Al matí, abans de marxar, feu una ullada al museu del costat del Saloon. Hi ha una gran col·lecció de fotografies antigues d’aquesta zona.


De bon matí, s’agafa la carretera 178, direcció Bad Water, que és la carretera que anirem resseguint durant gran part del dia. Aneu carregats de gasolina perquè en aquesta zona les gasolineres escassegen. Ah, i no us oblideu de portar molta aigua!



Badwater és de les formacions naturals més interessants del parc. Fa uns 22.000 anys era un llac immens que cobria tota la vall. És el punt més baix dels Estats Units, situat a uns 86 metres per sota el nivell del mar.


Devils Golf Course és una extensa salina en ple desert. Camineu per entre les roques i feu una ullada de molt a prop de les formacions de sorra i sal.


Mosaic Canyon
A mesura que t’endinses pel canó, el camí es va estrenyent, fent que les parets de roca de marbre polit cada vegada estiguin més a prop teu. A uns 2 quilòmetres, el camí queda bloquejat per una cascada seca. Aquesta segona vegada que hi vam anar, la calor començava a ser força insuportable. Està prohibit l'accés durant els mesos més calorosos.


Artists Palette
En aquestes muntanyes, els pigments minerals naturals han donat diferents colors a les pedres volcàniques fent que s'hi puguin veure colors vermells, roses, grocs i verds.


Zabriskie Point
Us heu de desviar una mica a la dreta, agafant la carretera 190. És un dels fenòmens geològics més fascinants de la vall. Està compost de sediments del Furnace Creek Lake, que es va assecar fa 5 milions d’anys, molt abans que el Death Valley existís.


Mesquite Flat Sand Dunes
Sobta molt veure kilòmetres i kilòmetres de dunes de sorra fina plantades al bell mig d’aquest desert àrid. Si disposeu de temps, val la pena quedar-se a veure la posta de sol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada