2015/10/28

Escapada a Temecula, Julian i San Diego

Aprofitant la visita dels nostres amics Anna Rosa i Jordi, que estaven de lluna de mel per la Costa Oest, vam portar-los a passar un cap de setmana al sud de California.

L’escapada que vam fer i que avui us proposem comença amb un tast de vins a la bodega Mount Palomar, a la ciutat de Temecula, al comtat de Riverside. Hi vam estar aproximadament unes tres hores, en les quals vam tastar un total de sis vins acompanyats d’aperitius per digerir-los millor.


A California hi ha dues regions on és molt popular fer tasts de vins: Temecula, aquí al sud de California; i Napa Valley, situat al nord-centre de l’Estat. La majoria de bodegues ofereixen descomptes que es poden comprar a través de pàgines com Groupon. Molt recomanable. En acabar el tast, vam conduir una hora i poc en direcció sud-est cap a Julian, un poblet miner de muntanya molt bonic al que havíem estat feia anys.


Julian està envoltat de camps d’arbres pomers, i durant els mesos de setembre i octubre és molt típic anar-hi a collir pomes. No podeu marxar de Julian sense tastar un tall de pastís de poma amb una bola de gelat de vainilla. En venen a tot arreu del poble, però el més popular és el de la pastisseria Mom's Pie House. A Julian vam llogar una cabanya de fusta preciosa als afores del poble.


L’endemà, després de passejar una mica més per Julian, vam marxar cap a San Diego per passar-hi el dia.


El dia a San Diego recomanem començar-lo visitant Balboa Park, i caminar pels voltants de El Prado, un llarg passeig que travessa el centre del parc amb edificis d’estil renaixentista espanyol a banda i banda. El parc compta, a més a més, amb jardins, museus, un hivernacle, un auditori a l'aire lliure amb l'orgue més gran del món, i una zona d’artistes on pots comprar gran varietat d’objectes artesans.


La visita continua pel downtown, el barri Italià, el port i Coronado Island. A Coronado vam descansar una estona al parc del ferri. Des d’aquí es poden fer unes fotos genials dels edificis del downtown de San Diego.


Abans de marxar cap a casa, vam passar per Old Town San Diego, una zona amb edificis històrics construïts entre el 1820-1870. Avui dia és un parc històric protegit que commemora els primers dies de la ciutat. La zona està plena de botiguetes i cantines mexicanes.


Aquí teniu el mapa del recorregut que us proposem

1 comentari: