2012/03/03

Manhattan Beach


 
No, no hem estat a la costa est, però el nom d’aquesta ciutat, que va ser escollit a cara o creu amb una moneda, el va decidir un home que era de Manhattan Beach, Brooklyn, New York. I així va ser com aquesta ciutat va ser anomenada a principis del segle XX, després d’haver format part d’un immens ranxo.


Google maps
Manhattan Beach es troba a mitja hora de Los Angeles i és una de les ciutats costaneres més cares per viure dels Estats Units. Les cases del passeig marítim són increïblement luxoses.

Com aquest, la majoria de carrers que porten a la platja fan una mica de baixada

Les escenes exteriors de la sèrie de televisió O.C (Orange County), que alguns de vosaltres encara recordareu, van ser filmades aquí, així com també en altres localitats properes a Manhattan; totes elles pertanyents al Comptat de Los Angeles. Tot i que la sèrie es desenvolupa a Newport Beach, no es van poder filmar els exteriors allà per raons de permisos i sancions financeres imposades per filmar fora de la zona dels estudis.  

Al final del moll hi ha un aquari

A Manhattan Beach hi ha una elevada pràctica del surf i el voleibol. De fet, una de les meves cançons preferides dels Beach Boys, “Surfin’ USA”, menciona el nom d’aquesta localitat en una de les seves estrofes, quan parla de llocs a on practicar aquest esport tant típic de la costa Californiana.

If everybody had an ocean
Across the U. S. A.
Then everybody'd be surfin'
Like Californi-a
You'd seem 'em wearing their baggies
Huarache sandals too
A bushy bushy blonde hairdo
Surfin' U. S. A.

You'd catch 'em surfin' at Del Mar
Ventura County line
Santa Cruz and Trestle
Australia's Narrabeen
All over Manhattan
And down Doheny Way


Amb l'Adriana i la Gemma!!
Fotos: Adriana (Gràcies!!)

6 comentaris: