2015/05/11

Route 66: Hackberry General Store, AZ


Arribant a la frontera entre Arizona i California, perduda en el desert del Mojave, es troba la botiga-museu de Hackberry.

Si ets un amant de la Route 66, la Hackberry General Store és el teu somni fet realitat! Pols, al mig del no-res, cotxes antics i estris de tota mena, a més de mil i un objectes que fan al·lusió a la famosa ruta. La botiga té tres estances plenes d’objectes turístics de tota mena: des de postals, fins a plaques, cartells o samarretes, passant per un diner Americà a on et pots fer fotos al costat d’un maniquí espantós. 


Els inicis d’aquesta general store, però, es remunten cap a finals del 1800, quan els cercadors de fortunes van descobrir una mina de plata i or a la zona, i van decidir instal·lar-s’hi, formant així la comunitat de Hackberry. 


Amb el tancament de la mina l’any 1919, i la construcció de l’autopista 40 anys més tard, Hackberry va acabar convertint-se en un poble fantasma.


No va ser fins al 1992 que un artista bohemi de nom Bob Waldmire, va reobrir la botiga i la convertí en un punt turístic d’informació de la Route 66. Durant una llarga temporada, Bob va ser l’únic habitant de Hackberry. Avui, la botiga és propietat d’una altra parella que, juntament amb el seu gos, un llaurador preciós molt tranquil, s’encarreguen de mantenir-la.


La general store està envoltada de cotxes antics, sortidors de gasolina vintage i un munt d’objectes que amb els anys han anat acumulant pols, integrant-se així en l’escena rústica del far West que tant ens agrada als turistes.

2 comentaris:

 1. Sembla una mica la "deep USA" :-)

  Salut!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Sí, oi? Tinc ganes de visitar la "deep USA" algun dia :)

   Una abraçada!

   Suprimeix